Jump to content
 • [WARFACE] Regulamentul Comunității

  kraier

  WARFACE ROMÂNIA
  REGULAMENTUL COMUNITĂȚII

  Odată ce v-ați înregistrat pe site-ul web www.warface.ro sunteți conștient că regulamentul se aplică pe toate categoriile noastre de pe platforma de forums și trebuie tratat ca atare, indiferent de grad sau facilitatea unui membru.

   

  pct.1 Profil, username, avatar, semnătură.

  1. Numele de utilizator (username/display name) nu trebuie să aibă conținut vulgar sau cu temă resistă și să fie total diferit de cel al persoanelor administrative din personalul nostru.
  2. Avatarul și semnătura nu trebuie să conțină poze NSFW (pornografie, tentă rasistă sau referire la acte de cruzime fată de oameni/animale).
  3. Semnătura nu trebuie să conțină multe poze care ar putea spama, trebuie să fie o poză simplă.
  4. Nu este permisă atașarea videoclipurilor în semnături.
  5. Înregistrarea a unor multiple conturi cu același IP (Internet Protocol) este strict intrezisă și se sancționează în funcție de gravitatea situației.

  pct.2 Deschiderea unui nou thread (topic).

  1. Înainte să deschideți un nou thread asigurați-vă că sunteți în categoria potrivită și că nu necesită un model de postare anume.
  2. Asigurați-vă că topicul pe care vreți să îl completați nu are acceasi linie de subiect folosind facilitatea de „Căutare” a platformei noastre.
  3. Nu este permisă deschiderea sau susținerea prin postare a subiectelor (thread/topic) ce sunt menite să stocheze informație irelevantă ca urmare încalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

  pct.3 Limbajul adecvat.

  1. Folosirea a unui limbaj vulgar poate duce la o sancțiune pe platforma noastră de forums în funcție de gravitate.
  2. Nu tolerăm insultarea membrilor comunității, indiferent de limba (engleză, germană sau orice altă limbă) utilizată. Provocările la certuri/insulte vor fi, de asemenea, suspendate temporar sau definitiv, în funcție de gravitate.
  3. Insultele cu tentă rasistă sunt sancționate cu interzicearea permanentă pe platforma de forums.
  4. Aceste sacțiuni se aplică și în cazul mesajelor private de pe platforma de forums.

  pct.4 Regulament de postare.

  1. Off-topic
   • Off-topic reprezintă un anumit post ce nu are legătură cu subiectul topicului respectiv, iar acest mod de postare nu este permis.
  2. Post-hunt
   • Post-hunt face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor nu și intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt, acestă se poate sancționa în funcție de gravitate.
  3. Spamming
   • Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.
  4. Double-post
   • Să postezi de două ori consecutiv pe un topic este considerat double post și se sancționează cu warning points. Aveți dreptul să faceți double post doar în cazul în care se începe o pagină nouă(un mesaj este ultimul de pe antepenultima pagină, iar celălalt este primul de pe ultima pagină). Totodată în secțiunea dedicată poveștii caracterelor, la afaceri și publicitate este permis double post-ul.

  pct.5 Reclamă.

  1. Indiferent despre ceea ce este vorba, reclama pe server este stric interzisă și se sancționează cu banarea permanentă pe forum.

  pct.6 Despre funcția de raportare.

  1. Utilizati functia de rapoartare doar în cazurile încălcării regulamentului ori considerării unei nedreptăți în caz de sancționare. Neconformarea duce la ignorarea problemei și nerezolvarea acesteia.
  2. Raportul nu reprezintă mesajele private către echipa administrativă, nu utilizați această funcție daca nu întampinați cu adevarat o problemă.â

   

  În atenția dvs.

  • Necunoașterea regulamentului nu poate fi o scuză plauzibilă.
  • Cererea de accese pe forums este strict interzisă.
  • Nu contestați decizia unui membru din conducerea administrative.
  • Regulamentul se poate modifica în timp, iar recomandăm să îl citiți periodic.

  Board Life Status

  Board startup date: December 12, 2020 14:00:56
  ×
  ×
  • Create New...