Jump to content
 • Leaderboard

  Popular Content

  Showing content with the highest reputation since 04/16/2021 in all areas

  1. Salut, serverul CSGO.WARFACE.RO a dat drumul campaniei Admine Free, tot ce trebuie sa faceti este sa completati modelul si sa dati reply la acest topic. Succes. #2 Numele tau: Din ce oras esti?: Experienta AMX: Cu ce ne poti ajuta?: Varsta ta (minim 15): Link ore gametracker (minim 15): Ai mai fost vreodata admin?: De ce crezi ca te incadrezi pentru acest grad?: Descrie-te in cateva cuvinte:
   2 points
  2. Regula cu 20 de ore este pentru jucatorii pe care nu ii cunoastem, un timp pe care ei trebuie sa-l petreaca pe server ca adminii sa-si poata forma o parere si sa poata sa raspunda la cererea de helper. In cazul de fata, el a avut o activitate destul de buna pentru 5 zile si se pare ca a facut o impresie buna atat adminilor de pe server cat si mie (nu vorbesc in numele lui Qazzy, dar presupun ca si lui). Totusi faptul ca imi este prieten nu este un factor care aduce un beneficiu fata de restul jucatorilor. Si persoanele pe care voi le considerati ca ne sunt prieteni au p
   2 points
  3. Nu mă îndoiesc că nu o să fii acceptat în staff, probabil ai mai fost când era pe altă comunitate sererul, nu știu sigur. Știu că ești prieten cu Lexzor / Qazzy și cu majoritatea jucătorilor vechi de pe server, știu că te pricep în a admina, ar fi un plus pentru noi și ai ajuta serverul. Însă eu am o problemă cu activitatea ta de pe server. Ai în total 760 de minute jucate (aproximativ 13 ore) în ultimele 5 zile, de când te-ai și apucat să joci pe server. Cerere de helper se face la 20 de ore, așa scrie în regulament. Cred că mai puteai aștepta puțin și să faci cerere la 20.
   1 point
  4. Numele tau: Nikk-Din ce oras esti?: CraiovaExperienta AMX: 80%Cu ce ne poti ajuta?: Cu tot ce este necesar si pot juca la orele tarziiVarsta ta (minim 15): Am.Link ore gametracker (minim 15): https://www.gametracker.com/player/Nikk-/188.212.100.232:27015/Ai mai fost vreodata admin?: DaDe ce crezi ca te incadrezi pentru acest grad?: Din cauza campaniei Descriete in cateva cuvinte: Sunt un baiat de incredere, de obicei amuzant tot timpul si ambitios.
   1 point
  5. Numele clanului: Nume lider + Discord: Numele coliderului: Clantag(maxim 4 litere/cifre): Doriti categori pe Discord?:
   1 point

  Board Life Status

  Board startup date: December 12, 2020 14:00:56
  ×
  ×
  • Create New...