Jump to content
NEWS
 • Suntem în căutare de staff activ | Oferim opțiunea de a alege mai multe tipuri de DNS-uri | Vă așteptăm pe serverul nostru de Discord
 • kraier

  Project Starters
  • Content Count

   28
  • Joined

  • Last visited

  Profile Song

  Community Reputation

  8 Neutral

  1 Follower

  About kraier

  • Rank
   Web Developer
  • Birthday 06/27/1870

  Recent Profile Visitors

  358 profile views
  1. Salutare, îninte de orice postare în categoria de Addons-uri te rugăm să citești cu atenție termenii și contiile. [!] Toate topic-urile care nu respectă modelul de mai jos nu vor fii luate în considerare și vor fii instant mutate în arhivă. Model postare Addons Nume Addons: Descriere Addons: Download Link: Alte precizări:
  2. Salutare, îninte de orice postare în categoria de Plugin-uri te rugăm să citești cu atenție termenii și contiile. [!] Toate topic-urile care nu respectă modelul de mai jos nu vor fii luate în considerare și vor fii instant mutate în arhivă. Model postare Plugin Nume Plugin: Descriere Plugin: Download Link: Alte precizări:
  3. Salutare, îninte de orice postare în categoria de Harți te rugăm să citești cu atenție termenii și contiile. [!] Toate topic-urile care nu respectă modelul de mai jos nu vor fii luate în considerare și vor fii instant mutate în arhivă. Model postare Hartă Nume Hartă: Descriere Hartă: Download Link: Alte precizări:
  4. Salutare, îninte de orice postare în categoria de CFG-uri te rugăm să citești cu atenție termenii și contiile. [!] Toate topic-urile care nu respectă modelul de mai jos nu vor fii luate în considerare și vor fii instant mutate în arhivă. Model postare CFG-uri Nume CFG: Descriere CFG: Download Link: Alte precizări:
  5. STAFF — JBGO.WARFACE.RO FUNCȚII ADMINISTRATIVE OWNERS: @kraier @AngryBANANA CO-OWNERS: @flasbing MODERATORS: Vacant ADMINISTRATORS: Vacant HELPERS: Vacant
  6. CERERI — JBGO.WARFACE.RO MODEL CERERE SLOT Nume: Ore GameTracker: Steam ID: Profil Steam Detalii(optional) : [!] Titlul cererii trebuie să conțină gradul pe care îl dorești, "[Slot] Nume".
  7. CERERI — JBGO.WARFACE.RO CERERE UNBAN Nume: Nume Admin: Motivul pentru care ai luat ban: Ora/Data: Mai multe detalii: Steam ID: Steam Profile:
  8. JBGO.WARFACE.RO — FUNCȚII ADMINISTRATIVE PROCESUL DE APLICARE LA HELPER STATUS RECRUTĂRI: DESCHISE Head of Helpers: VACANT Poziția de Helper este o poziție administrativă ce se ocupă cu oferirea de răspunsuri jucătorilor cu privire la anumite nelămuriri legate de game-play, alături de bug reporting, sugestii și ghiduri. INFORMAȚII PERSONALE Prenume: Vârstă: Metode de contact: Orașul natal/în care locuiești: Cum ne-ar face pe noi să te acceptăm pe tine față de alți aplicanți ?: De ce îți dorești funcția de Helper? ( mi

  Board Life Status


  Board startup date: December 12, 2020 14:00:56
  ×
  ×
  • Create New...