Jump to content
 • d e a l e r -

  Project Starters
  • Posts

   374
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

   27

  d e a l e r - last won the day on July 26

  d e a l e r - had the most liked content!

  About d e a l e r -

  • Birthday 01/11/2001

  Recent Profile Visitors

  1,247 profile views

  d e a l e r -'s Achievements

  Rookie

  Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

  Recent Badges

  118

  Reputation

  1. A fost schimbat index-ul comunității! (https://warface.ro/)
  2. Salutare, Dorești cunoscutul mod pentru CS1.6, CSGO CLASSY (by renegade), dar nu dorești să dai bani pe addons? Noi îți oferim addons-ul complet FĂRĂ LICENȚĂ (NU aveți nevoie de licență pe IP/DNS/hostname pentru a putea folosii addons-ul). Câteva detalii despre addons: Sistem StatTrak (TM), rank-uri, rang-uri; Sistem Jackpot, Coinflip, Roulette, Raffle; Gambling; Sistem de skinuri, cu suport real pentru 1024 de skinuri diferite; Sistem de market, trading, gifting; Sistem de destroy pentru a obține scraps sau money ($); Sistem WarmUP; Sistem MWP; Sistem Contract; Sistem Giveaway. + multe altele. LINK DOWNLOAD ADDONS: [Hidden Content] INSTALARE: Este foarte ușoară, doar urcați toate fișierele în FTP.
  3. Frumoase lucrări, te așteptăm cu o cerere de Designer!
  4. Salutare, Se poate observa foarte ușor că activitatea comunității este aproape 0, nu mai avem un staff atât de numeros iar numărul membrilor care vizitează comunitatea este într-o continuă scădere de la o zi la alta. Din păcate, pe comunitate a rămas un număr restrâns de persoane în staff, iar asta se poate observa cu ochiul liber. Ceea ce vreau să scot în evidență prin intermediul acestui topic este faptul că am început căutările pentru fondatori serioși pentru comunitatea noastră care ne pot ajuta la readucerea activității pe forum. Avem nevoie de fondatori activi, cu experiență, care pot ajuta prin diferite metode la dezvoltarea comunității. Gradul se oferă gratuit, nu este nevoie să vă implicați financiar, însă trebuie să aveți resurse pentru crearea unui staff pentru comunitate și pentru ridicarea activității. NU avem un număr limitat de locuri, orice persoană serioasă și dornică de a ne ajuta este bine-venită alături de noi! Ești interesat? Dorești mai multe detalii? Contactează-ne! @d e a l e r -: PM / Steam / D E A L E R -#3474 (Discord); @kraier: PM / Steam / kraier#0372 (Discord). Vă așteptăm alături de noi!
  5. A fost schimbată tema principală a comunității. Aceasta vine cu mai multe elemente noi și cu o funcție de schimbare a culorii (5 posibilități). Pentru probleme sau bug-uri vă rugăm să-i dați PM lui @kraier.
  6. S-a modificat puțin structura categoriilor. Vor mai urma mai multe restructurări pentru a devenii cât mai unici.
  7. https://www.epicgames.com/store/en-US/product/galactic-civilizations-iii/home Oferta expiră pe data de 28.01.2021.
  8. https://steamcommunity.com/id/dealeru/ Dau back!
  9. Am efectuat un update la platformă. Pe comunitatea noastră rulează ultima versiune a IPS-ului.

  Board Life Status

  Board startup date: December 12, 2020 14:00:56
  ×
  ×
  • Create New...