Jump to content
NEWS
 • Suntem în căutare de staff activ | Oferim opțiunea de a alege mai multe tipuri de DNS-uri | Vă așteptăm pe serverul nostru de Discord
 • d e a l e r -

  Project Starters
  • Content Count

   310
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

   10

  d e a l e r - last won the day on January 18

  d e a l e r - had the most liked content!

  Community Reputation

  84 Excellent

  6 Followers

  About d e a l e r -

  • Rank
   Manager general
  • Birthday 01/11/2001

  Recent Profile Visitors

  661 profile views
  1. Vă așteptăm cu un vot zilnic pe acest link pentru a ajuta serverul să rămână în top. MODEL Număr vot: Ora și data votului: https://topg.org/cs-servers/server-623029 * se poate vota odată la 24 ore! Mulțumiri speciale celor care ne votează!
  2. (#) Toate banurile ce le vor da adminii vor fi notate aici, dacă se dă ban unui jucător iar respectivul face reclamație și nu este găsit în banlist-ul adminului respectiv, acel admin va fi sancționat. MODEL Nickname-ul celui banat: SteamID-ul acestuia: IP-ul acestuia: Motivul banării: Dovezi (poze/demo etc): *Pentru a vedea steamid-ul dați "status" în consolă, acesta este obligatoriu. *Se postează într-un singur topic, adică vă faceți un banlist și acolo le postați pe toate după model printr-un reply. *Model de titlu: „[CSGO] Banlist - nume”.
  3. (#) Dacă un membru din staff nu-și face treaba corespunzător sau abuzează reclamă-l!MODEL Nickname-ul adminului: Motivul reclamării: Dovezi (ss/demo/etc): Ce măsuri dorești să luăm?: *Fără o dovadă solidă topicul va fi închis.
  4. (#) Dacă ai primit ban pe nedrept poți face o cerere unban urmărind modelul de mai jos. MODEL Nickname-ul tău: Nickname-ul adminului: SteamID-ul tău și IP-ul tău: Motivul banului (plus dovezi contrarii): *Fără o dovadă concretă nu veți primii unban. *Pentru a-ți găsii steamid-ul intră pe un server și scrie STATUS în consolă, iar pentru IP intră pe myip.com și copiați ce este la "Host".
  5. NU MAI PRIMIM PE ORICINE ÎN STAFF, N-O LUAȚI PERSONAL DACĂ AȚI FOST RESPINȘI. (#) Deoarece dorim să promovăm egalitatea toată lumea va începe de la Helper și va crește în grad depinde de activitatea sa pe server și discord. (#) Ca și admin aveți responsabilități, nu vă gândiți că aveți un avantaj asupra jucătorilor, adminul este cel care se îngrijește de server. MODEL Nickname: Vârstă reală: SteamID-ul tău: De cât timp joci pe server?: De ce dorești gradul de helper?: Ai citit regulamentul serverului nostru?: Ai orele necesare gradului?
  6. REGULAMENT GENERAL Nu jigniți alți playeri/admini (GAG 3 MINUTE) Nu cerșiți skinuri, cutii, chei etc. (GAG 3 MINUTE) Nu spamați un anumit mesaj ca să vadă adminul (GAG 3 MINUTE) Nu jucați cu coduri și/sau cfg-uri de tip bhop, etc (BAN PERMANENT) Nu campați dacă sunteți tero, aveți obligația de a planta bomba (SLAY) Nu faceți reclame la alte servere/forumuri/site-uri s.a.m.d. (BAN O SĂPT - 168 ORE) Nu dați parola de la contul vostru nimănui, nici măcar adminilor (BAN O SĂPT - 168 ORE) Nu faceți strafe excesiv, devine jocul plictisitor și enervant
  7. Salut, aștept mesaj pe Discord (D E A L E R -#3474) pentru a-ți oferi server-ul. Vei avea maxim 5 zile timp de configurare.

  Board Life Status


  Board startup date: December 12, 2020 14:00:56
  ×
  ×
  • Create New...