Jump to content
 • OcToPuS

  Members
  • Content Count

   11
  • Joined

  • Last visited

  Community Reputation

  8 Neutral
  1. La scoala cred ca se intampla cele mai bune farse. Eram intr o zi de miercuri, care a picat fix de 1 aprilie, in clasa, cu colegii mei. Avand 3 ore cu dirigu, el s a gândit sa invite un om care poate sa le vorbeasca fetelor despre cum sa foloseasca tamponul. Fiind foarte proaste colegele mele, nici n au dat importanta la ce zicea acel om, ci doar la ce urma sa ne zica noua (baietilor). Dupa ce s a terminat acea ora de discuție, ne au dat noua tampoanele, mai puțin unui baiat, caruia urma sa i lipim toate tampoanele pe. spate. L am asteptat sa mearga la magazin, l am urmarit si atunci *am
  2. Eu iti dau un pro, te am vazut activ pe cs, nu te am văzut injurand sau facand alte lucruri "nu prea frumoase". (p.s.: nu inteleg cum ai 15 ani și ești nascut in octombrie 2006 :D)
  3. l am vazut pe madddd on pe server, nu mi s a parut a avea un caracter neadecvat sau sa dea "tepe". Cat timp n ai dovezi (poze) concrete, degeaba scrii un chat pe care poti sa il scrii singur ca si cum ar fi al lui madd. +ca nu se crede sef sau ce mai zici tu. Data viitoare cand vrei sa faci o reclamatie vino cu poze ca sa te credem.
  4. Pro, eu te am văzut destul de social si (cel putin cat timp eram eu on) nu injurai sau faceai alte "nefacute"
  5. Nick: Alex IP/SteamID: 213.233.88.46 Perioada: 2 zile Dovada: https://imgur.com/81Z7Kyg Motiv: no wg (Leaving while was under a WarGods request )
  6. Nick: DariusNVU` IP/SteamID:STEAM_1:0:430259665 Perioada:0 Dovada:https://imgur.com/pEmjYtQ + https://imgur.com/FWgqOly Motiv:no.wg,injurii

  Board Life Status

  Board startup date: December 12, 2020 14:00:56
  ×
  ×
  • Create New...