Jump to content
 • Recommended Posts

  Posted (edited)
  • Numele adminului reclamat: Senpai
  • Numele tau: MaDaLLiNn
  • Dovezile in cadrul reclamatiei:sen[ai1.jfifsenpai 2.jfif
  • Motivul reclamatiei: Se baga peste alti admini si comenteaza aiurea . In primul rand se ia de mine si comenteaza ca de ce am schimbat in harta mare la 16 playeri . Iar in al doilea rand se ia de Hawks ca de ce  schimbat in runda 29 si nu in 30
  • Data si ora: 13:37-13:50
  • Alte precizari?: Nu ar trebuii sa se bage peste altii admini . Daca au facut ceva gresit ei voi fii taxati ci nu el.

   

  Edited by MAD
  Link to post
  Share on other sites

  Deci in primul rand ai schimbat harta in desfasurare fara sa scrii last si la faza cu Hawks i am spus cea ce Mad mi-a spus mie ca nu am treizeci de runde degeaba am sa cumpar un hard de 1 tera si o sa filmez tot ce joc ca sa am dovada si cand ti am atras atentia ca ai gresit ai venit cu fraza " Sunt m-ai vechi ca tine si stiu mai bine. Shhhh"

  Link to post
  Share on other sites
  Posted (edited)

  Aiurea frate, pentru atat va apucati sa faceti scandal.

  Nu tin partea nimanui amandoi ati gresit intr-o anumita masura da' asta nu cred ca-i motiv pentru topic...

  Da sincer nu cred ca poti sa zici de cineva "ca se baga peste tine" din moment ce ai gresit cu ceva.. ca totusi mai is si playeri pe server, ei suporta cearta voastra nu altii

  Numarul playerilor fluctueaza mereu pot intra de-o data sa fie 20 pe o mapa 2x2 si cand schimb mapa mai mare sa iasa. Si ce facem, iar dam 2x2

  De-asta se da mereu doar la finulul hartii vote.

  Edited by Tipla
  Link to post
  Share on other sites

  Contra, nu te-a jignit in nici un vel singurul lucru spus a fost "last se da in runda 30 domnule admin", nu vad nici macar o chestie prin care te-ar fii putut jigni decat forma de "domnule admin" care ar fii spusa in nume de rau. Hawks nu are treaba cu tine tu esti Madalin, daca Hawk a vazut asta ca o critica constructiva bine daca nu discutau ei doi in privat nu trebuie sa adaugi asta la palmaresul reclamatiei tale. Mapele se dau la vote la runda 30 si se anunta cu Last. Iar dupa vorbele lui Senpai tu ai fost cel ce a instigat la cearta asa ca te-as ruga ca data viitoare ai grija cum vorbesti iar daca tot spui ca esti "m-ai" vechi pe aceasta comunitate te-as ruga sa arati si seriozitatea pe care ai dobandit-o de alungul sederii tale pe aceasta comunitate.

  Link to post
  Share on other sites
  Posted (edited)

  Încetați să vă mai certați inutil și pueril. Nu sunteți mai presus decât alții dacă sunteți mai vechi sau dacă aveți un grad mai mare. Singurul lucru care vă ierarhizează în ochii noștri este maturitatea, implicarea și interesul de care dați dovadă prin toate acțiunile și reacțiunile voastre. Da, aveți grade diferite bazate pe vechime și activitate, însă nu încurcați borcanele. Una e ierarhizarea în ochii noștri, alta e ierarhizarea grafică. Teoretic, un grad superior ar ști mai bine ce are de făcut bazat pe experiențele anterioare, însă asta nu înseamnă că un admin cu un grad inferior lui nu are dreptul să îi reproșeze atunci când poate acțiunile sale nu sunt tocmai cele mai potrivite date contextului. Voi trebuie să fiți deschiși, să vă înțelegeți unul cu altul și să vă respectați, să vă vorbiți civilizat. Trebuie să dați dovadă de maturitate și profesionalism. Dacă nu puteți, să-mi spuneți, am eu un remediu.

   

  Am dezbătut fenomenul „eu sunt admin și sunt puternic” într-un topic pe aici pe forum la cererile de admin. Vreți să începem iarăși o discuție de genul? Eu unul nu vreau și am crezut că ați înțeles atunci ce am avut de zis. 

   

  Nu vreau să mai văd astfel de reclamații, admini versus admini. Denotă imaturitate și neprofesionalism iar eu unul nu accept așa ceva. Toate încercările și reușitele noastre legate de server denotă exact inversul. Nu o să permitem nimănui să ne ia lucrul ăsta. Nu puteți să conviețuiți unii cu alții în aceeași barcă? Sunteți liberi să înotați la mal. 

   

  Reclamație respinsă, T/C.

  Edited by MAD
  • Love 1
  Link to post
  Share on other sites
  • MAD locked this topic
  Guest
  This topic is now closed to further replies.

  Board Life Status

  Board startup date: December 12, 2020 14:00:56
  ×
  ×
  • Create New...