d e a l e r - 94 Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Salutare, în acest topic vor fi postate toate actualizările aduse comunității. 1 Link to post Share on other sites
d e a l e r - 94 Posted December 20, 2020 Author Share Posted December 20, 2020 A fost integrată logarea și înregistrarea prin Steam. Aceasta este 100% funcțională! 1 Link to post Share on other sites
d e a l e r - 94 Posted December 20, 2020 Author Share Posted December 20, 2020 A fost schimbat stilul emoji-urilor de pe forum. Acestea sunt acum asemănătoare celor de pe Facebook, Instagram, Twitter, etc (https://prnt.sc/w6halc). Au fost adăugate reacțiile la postări identice cu cele de pe Facebook (https://prnt.sc/w6hbmc). 3 Link to post Share on other sites
d e a l e r - 94 Posted December 20, 2020 Author Share Posted December 20, 2020 Am rezolvat problema cu mail-ul de resetare a parolei. Resetarea parolei funcționează acum, mail-ul de resetare ajunge în câteva secunde (max. 5). Verificați și folder-ul Spam când vreți să resetați parola. 1 Link to post Share on other sites
Sokar 79 Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Am adăugat aplicația "Profile Song", mai exact poți să-ți pui până la maxim 5 melodii pe profil, poți seta culoarea tracker-ului și poți seta dacă melodia să înceapă automat sau să o aprindă fiecare utilizator ce-ți vizionează profilul manual. 1 Link to post Share on other sites
Sokar 79 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Am adăugat emoji-uri pentru cereri și altele (vedeți mai jos) 1 Link to post Share on other sites
d e a l e r - 94 Posted December 22, 2020 Author Share Posted December 22, 2020 A fost adăugată funcția „Bump Up Topics” (funcție pentru ridicarea subiectelor în loc de mesajele de tip „UP”). Aceasta este disponibilă pentru toți membrii comunității odată la 24h. 1 Link to post Share on other sites
d e a l e r - 94 Posted December 22, 2020 Author Share Posted December 22, 2020 A fost pus un mic index pe site-ul principal --> https://www.warface.ro/. (dacă vă redirecționează aici ștergeți cache-ul browser-ului). 1 Link to post Share on other sites
Sokar 79 Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Am adăugat rank-uri (titlu) automate în funcție de posturi Link to post Share on other sites
d e a l e r - 94 Posted December 23, 2020 Author Share Posted December 23, 2020 A fost schimbată tema default a forumului. Aceasta are pe ea câteva elemente specifice Crăciunului. Link to post Share on other sites
d e a l e r - 94 Posted December 24, 2020 Author Share Posted December 24, 2020 Au fost schimbate numele gradelor de pe forum și culoarea acestora. Au fost adăugate încă 2 reacții ( și ). Toate reacțiile de pe Facebook se găsesc și pe comunitatea noastră, exact în aceeași ordine. Link to post Share on other sites
flasbing 15 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Au început lucrările pentru o temă noua personalizată, stay tune! Link to post Share on other sites
TheShadow 16 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Au fost adăugate mai multe opțiuni pentru DNS urile serverelor și a fost modificat topicul pentru cerere DNS. Link to post Share on other sites
TheShadow 16 Posted January 2 Share Posted January 2 A fost adăugată categoria de Resurse la secțiunea Design. Link to post Share on other sites
d e a l e r - 94 Posted January 4 Author Share Posted January 4 Am adăugat posibilitatea de a vă adăuga profilele de Steam pe comunitate. Trebuie să fiți logați cu Steam-ul pentru a vă putea adăuga profilul. Link to post Share on other sites
d e a l e r - 94 Posted January 9 Author Share Posted January 9 A fost adăugat un nou index unic pe comunitate (https://www.warface.ro/). Mulțumiri lui @flasbing & @kraier! 1 Link to post Share on other sites
d e a l e r - 94 Posted January 15 Author Share Posted January 15 Am efectuat un update la platformă. Pe comunitatea noastră rulează ultima versiune a IPS-ului. Link to post Share on other sites
d e a l e r - 94 Posted February 23 Author Share Posted February 23 S-a modificat puțin structura categoriilor. Vor mai urma mai multe restructurări pentru a devenii cât mai unici. Link to post Share on other sites
d e a l e r - 94 Posted March 19 Author Share Posted March 19 A fost schimbată tema principală a comunității. Aceasta vine cu mai multe elemente noi și cu o funcție de schimbare a culorii (5 posibilități). Pentru probleme sau bug-uri vă rugăm să-i dați PM lui @kraier. Link to post Share on other sites
Recommended Posts