Jump to content
NEWS
 • Suntem în căutare de staff activ | Oferim opțiunea de a alege mai multe tipuri de DNS-uri | Vă așteptăm pe serverul nostru de Discord
 • Recommended Posts

  ★ 1.1 - Comportament si Responsabilitati ★

  Adminul reprezinta o responsabilitate, nu un privilegiu.
  Adminul trebuie sa ofere raspunsurile jucatorilor la intrebarile legate de mod/regulament/server si sa il indemne la folosirea comenzii !reguli sau la intrarea pe Forum sectiunea JBGO.WARFACE.RO.
  Adminul trebuie sa respecte regulamentul general si cel al adminului si sa-l ilustreze jucatorilor ori de cate ori este nevoie.
  Adminul trebuie sa foloseasca doar sanctiunile prevazute pentru fiecare abatere de la regulament.
  Adminul trebuie sa mentina serverul 32/32, asadar daca un jucator este AFK( away from keyboard) cand serverul nu este 32/32 trebuie sa mute jucatorul la Spectatori, altfel sa ii ofere kick.
  Adminul trebuie sa raporteze orice problema intampinata pe server la nivel de administratie sau partea tehnica.
  Adminul trebuie sa aplice regulamentul punctual, atunci cand este necesar.
  Adminul nu are voie sa ameninte sub nici o forma un jucator cu comenzi de admin/reclamatie/etc.
  Adminul este obligat sa mentina o atmosfera pasnica pe server si sa stopeze orice tentativa de intriga.
  Adminul are obligatia de a anunta la sectiunea de Inactivitate daca lipseste o perioada mai lunga de timp.
  Adminul are rezervat un singur NickName. Orice alt NickName asemanator sau identic prezent pe server nu implica aplicarea sanctiuniilor atata timp cat nu reprezinta o abatere de la regulament.
  Este strict interzisa aplicarea unor sanctiuni pentru certuri cauzate in extern( skype, facebook, forum, discord si asa mai departe ). Comenzile de pe server se aplica in conformitate cu regulamentul, faptul ca sunt conflicte in extern nu impacteaza serverul.
  Adminul are voie sa foloseasca un day special ( daca are acces la alegerea unui DAY SPECIAL ) doar dupa 5(cinci) runde de la alt DAY SPECIAL ales. Sanctiune abuz acelasi day dupa day: Reclamatie / Pierdere accese
  Adminul este obligat sa pastreze un limbaj decent pe server indiferent de chat (U@, say_team, say, y@, etc). In caz de reclamatie, respectivul admin o sa fie sanctionat cu avertisment.
  Adminul la intrebarea "Ai citit regulamentul?" trebuie sa raspunda "elefant". Regula aplicata doar la cererile de admin sau daca sunteti intrebati de un fondator AngryBANANA/Kraier.

   

   

  ★ 1.2 - Comenzi Admin ★

  REASON/ MOTIV COMANDA
  Orice comanda aplicata pe un jucator trebuia sa aiba un motiv intemeiat ilustrat din care sa reiasa clar motivul aplicarii comenzii.
  Orice comanda aplicata pe motive/ reasons de genul: pa, ratat, prost, ia o pauza, salut, mars, jet si asa mai departe, este considerata un abuz, chiar daca jucatorul sanctionat a incalcat regulamentul.

  SM_SLAP
  - se poate utiliza ca SPAM ( executarea de N ori in timp scurt ) doar in cazul in care un player/admin este BLOCAT si nu poate sa iasa de sub mapa/tunel etc.
  - nu se poate utiliza degeaba

  Comenzile de chat sm_say/msay/etc. (exclus admin chat/chat normal)
  - se pot utiliza doar pentru anunturi importante, nu si pentru mesaje tip: "re, salut, ce mai faci, sunt basescu, etc."  Celelalte comenzi se vor aplica in conformitate cu regulamentul anterior, iar abaterea de la regulamentul anterior presupune sanctiuni stabilite de Staff-ul coordonator.
  Se recomanda sa se inregistreze o dovada a abaterii de la regulament a unui jucator/admin, ca in cazul in care pe numele adminului care a aplicat sanctiunea se inregistreaza o reclamatie sa existe si o explicatie.

  Link to post
  Share on other sites
  • kraier locked and featured this topic
  Guest
  This topic is now closed to further replies.

  Board Life Status


  Board startup date: December 12, 2020 14:00:56
  ×
  ×
  • Create New...