Jump to content
NEWS
 • Suntem în căutare de staff activ | Oferim opțiunea de a alege mai multe tipuri de DNS-uri | Vă așteptăm pe serverul nostru de Discord
 • Recommended Posts

  username : ZeRG

   

  Ban Permanent 14.01.2021 /  1:00 AM

   

  Am luat ban pe nedrept de la adminul Zuhn.  Se pare ca atunci cand te oftici, si ai si admin, e usor sa faci exces de zel.

  Serverul este ok, dar in final adminii au oferit o experienta naspa, aproape in fiecare zi a trebuit sa dau wg, nu sunt capabili sa se uite pe mine si sa isi dea seama ca nu am coduri.

  mi s-a cerut de catre adminul Zuhn sa intre la mine in pc pentru a face verificari, desi sceptic initial de a lasa un strain in pc, intr-un final am zis sa o fac si pe asta ca poate dupaia sunt lasat in pace.

  i-am oferit sansa de a intra la mine in pc utilizand team viewer, dar el a refuzat deoarece nu il avea si m-a pus pe mine sa descarc un alt program. I-am spus ca daca imi dovedeste ca acel program este mai potent in ceea ce are nevoie sa afle, atunci il descarc. dar el a lasat de inteles ca vrea sa il descarc ca sa nu stea el sa descarce team viewer. astfel, am luat ban pentru ca nu am vrut sa descarc acel program, sau mai exact, am primit ban pentru ca el nu a vrut sa descarce team viewer.

   

   

  chiar de primesc unban, nu am sa mai revin, in final a fost o experienta naspa! 

  Link to post
  Share on other sites
  1.  n-ai facut cererea conform modelului
  2.  adminul are voie sa-ti ceara tw/supremo pentru suspiciuni, wg-ul poate fi pacalit usor
  3.  daca el crede ca ai avut si tu ai refuzat, de ce as crede ca "a facut exces de zel"?
  4.  ca sa te informez, cand faci o cerere unban inseamna ca vrei sa mai joci pe server, puteai face o reclamatie pentru zuhn daca nu-ti convenea dar se vede ca suferi.

  :respins::topicinchis:

  Link to post
  Share on other sites
  • Sokar locked this topic
  Guest
  This topic is now closed to further replies.

  Board Life Status


  Board startup date: December 12, 2020 14:00:56
  ×
  ×
  • Create New...