Juniorul 04 0 Posted February 12 Share Posted February 12 Prenume:Andrei Vârstă:17 Metode de contact:♫ΨJɄ₦łØⱤɄⱠ 04Ψ♫#0897 Orașul natal/în care locuiești:Bucuresti Cum ne-ar face pe noi să te acceptăm pe tine față de alți aplicanți ?:pentru ca imi place sa ajut lumea sunt prietenos De ce îți dorești funcția de Helper? ( minim 25 cuvinte ) :pentru ca vreau sa ajut comunitatea si sa scapam de copii toxici Dacă ai putea să faci o schimbare la server, ce schimbare ai face?:nu Pe o scara de la 1 până la 10, cât de bun te crezi pe partea administrativă:8 Ești în conflict cu unul dintre membrii Echipei Administrative?:nu INFORMAȚII LEGATE DE FORUM Număr de avertismente acumulate pe forum:0 Ai fost sancționat pana acum pe forum? ( Dacă „DA”, ce sancțiune, când ai primit-o și pentru ce motiv ):nu INFORMAȚII LEGATE DE SERVER STEAM ID:STEAM_0:1:246653963 Numar de ore jucate pe server(Poza cu !ore) :5 De cat timp joci pe server? :de o saptamana Ai fost sanctionat pana acum pe server? ( Dacă „DA”, ce sancțiune, când ai primit-o și pentru ce motiv ) nu Link to post Share on other sites
kraier 9 Posted February 13 Share Posted February 13 Ne respectarea cerintelor modelului de aplicare si serverul nu a fost deschis nici macar 5 ore. Imi pare rau! Link to post Share on other sites
Rober 1 Posted February 13 Share Posted February 13 Sincer, pare o cerere facuta pe fuga, cu raspunsuri scurte... Plus de asta server-ul nu a fost nici deschis, asa ca nu ai cum sa joci de o saptamana pe server. Imi pare rau. Succes data viitoare! Link to post Share on other sites
TheShadow 14 Posted February 13 Share Posted February 13 pt ce a zis kraier. Link to post Share on other sites
Rober 1 Posted February 13 Share Posted February 13 Imi cer scuze, poti incerca la categoria "Campanie Helper Free". Link to post Share on other sites
Recommended Posts